afhalen bij Mister H.A.M. burger den bosch

Heerlijke, vers bereide burgers bij Mister H.A.M.burger

Ben jij ook gek op rijkelijk gevulde hamburgers, maar heb je geen zin om in de keuken te staan met al die ingrediënten? Ga dan snel naar mister H.A.M.burger!

Tijdens de foodtour “typisch Bosch” die ik in het najaar met mijn zusje gelopen heb, liep ik voor de eerste keer binnen bij Mister H.A.M.burger in de Vughterstraat. Ik had er met de historische vaartocht op de Binnendieze al een keer onderdoor gevaren, maar was er nog nooit binnen geweest. Tijdens de tour hadden we geen tijd om er een burger te proeven, dus ik moest en zou nog een keer teruggaan voor zo’n lekker vers bereid broodje.

afhalen bij Mister H.A.M. burger den bosch

Mooie en biologische producten

Eigenaar Werner vindt de kwaliteit van zijn producten erg belangrijk. Alle producten die hij gebruikt zijn biologisch en hij maakt al zijn burgers ook zelf. Je kunt in de zaak zelf genieten van een lekkere hamburger, met bijvoorbeeld een lekker speciaalbiertje erbij, maar ik heb er inmiddels al een paar keer afgehaald.

afhalen bij Mister H.A.M. burger den bosch

Op de foto zie je de Mister Hamburger. Een lekkere, klassiekere burger met sla, tomaat, ui, augurk, kaas en gebakken spek. Maar stiekem ben ik ook wel echt fan van de Italiaanse burger. Want eerlijk is eerlijk. Gorgonzola, truffel mayo en spek op een burger (en nog veel meer), is wel écht een feestje!

afhalen bij Mister H.A.M. burger den bosch
Dit is de Mister Hamburger

Prijzen

Voor een burger met friet en heerlijke huisgemaakte saus betaal je gemiddeld tussen de 14-18 euro. Dit hangt echt van de burger af die je kiest. Je kunt ook gewoon een losse burger bestellen, maar de frietjes zijn echt heel lekker, dus die moet je er eigenlijk wel gewoon bij doen!

Je kunt er voor kiezen om de burgers thuis te laten bezorgen, of om ze zelf af te halen. Om er zeker van te zijn dat je burger klaar is als je er bent, moet je even het “burgerservicenummer” bellen, haha! Ga dit echt een keer doen, want deze burgers zijn echt mega lekker. Mijn broertje wil altijd deze burgers eten als hij bij mij op visite is.

afhalen bij Mister H.A.M. burger den bosch

Hier kun je mister H.A.M.burger vinden:

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.