ontbijt bij robbies den bosch

Uitgebreid ontbijten bij Robbies met Social Deal

Via Social Deal heb ik samen met een vriendinnetje ontbeten bij ROBBIES in de Verwersstraat. Leuke aanbieding en een lekker stevig ontbijt. Lees verder..

( ROBBIES BESTAAT HELAAS SINDS KORT NIET MEER) Als je zo veel buiten de deur eet als ik (ja, ookal kook ik graag, ik laat ook graag voor me koken), is het soms wel handig als je niet volle mep hoeft te betalen. Ik doe het zelf nog te weinig, maar op Social Deal staan vaak leuke aanbiedingen. Zo ook een ontbijt bij Robbies. Je betaalt normaal 24,50 euro voor twee personen en met de deal enkel 12,20 euro. Dat is wel een keer lekker. En nu had ik helemaal geluk, want ik had de bonnen van mijn zusje gekregen. Zij is nogal van het fanatiek “Social Dealen”.

Robbies is een plek waar je lekker kunt ontbijten of lunchen. Het zit in de Verwersstraat (bij mij om de hoek, chilll) en heeft een Franse uitstraling. Naast eten en drinken kun je er ook terecht voor kleding en lifestyle. De winkel is niet helemaal mijn ding (vrij donker ingericht, wat aan de prijzige kant en te veel tierelantijntjes), maar het café is super leuk. Veel plekjes aan het raam, zodat je lekker de straat in kunt kijken. Je kunt overigens in de winkel wel goed voor cadeaus shoppen!!

Toen we binnenkwamen konden we zelf onze plek uitzoeken. We gingen voor een plekje aan het raam met uitzicht op de Verwersstraat. Daar is het, zelfs in de ochtend, al lekker druk. We bestelden wat te drinken en al vrij snel kwam het ontbijt erachteraan. Het ontbijt bestond uit twee croissants, lekker donker brood, een verse jus, hartig en zoet beleg en een kopje koffie of thee. Erg lekker en meer dan genoeg.

De lunchkaart ziet er ook goed uit. Je kunt vanaf twee personen ook een High Tea doen. Of ga er eens langs voor een kopje koffie met een lekker stuk gebak. Reserveren kan vanaf 12 personen.

Openingstijden:
ma 11:00 – 18:00
di t/m vrij 10:00 – 18:00
za 9:00 – 18:00
zo 11:00 – 18:00

ROBBIES vind je hier:

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.