SUPPORT YOUR LOCALS met Attenooije: Un rundje veur laoter.

Attenooije heeft een super tof initiatief bedacht om de Bossche kroegbazen een hart onder de riem te steken met un rundje veur laoter.

Ho stop! Laten we even stilstaan bij al het moois dat er momenteel in Den Bosch gebeurt. Er komen steeds meer toffe initiatieven om de Bossche ondernemers, hulp- en zorgverleners te ondersteunen. Den Bosch wordt er nog mooier van dan dat het al was. Carnaval is alweer ruim een maand geleden, maar Oeteldonker zijn wij stiekem het hele jaar. En dat de horeca, muziekskes en saamhorigheid daar een hele essentiële rol in spelen, weten wij als geen ander. Daarom hebben de heren van Société Musicale d’Oeteldonque ‘Attenooije!’ (voor de meesten gewoon bekend als Attenooije) ook iets geweldigs bedacht; Un rundje veur laoter.

Zij willen in deze feestloze tijd niet stil zitten en de kroegbazen een hart onder de riem steken. Hoe?? Door ons Oeteldonkers en de clubkes vast rundjes te laten geven, waar we op een later moment van kunnen genieten. Zo heeft de kastelein nu wat extra inkomsten, voelen ze zich niet zo aléééén en komen wij tijdens de carnaval niets te kort (oké misschien wat slaaptekort..).

rundje veur laoter van Attenooije

Hoe werkt het (ja, hoe papa?)?

Op de website van “Un rundje veur Laoter”, kun jij kiezen welke kastelein jij gaat ondersteunen. Er doen 14 kruugskes mee, waaronder Stadscafé de basiliek, Lalalaa en ‘t Pumpke.

Vervolgens geef je aan hoeveel rondjes van 11 bier (un wonder da getal) jij gaat geven. Je kunt tot wel 11 rondjes van 11 bier geven. Als kers op de taart is er ook nog de mogelijkheid om er een privé optreden van Attenooije zelf bij te boeken. Krijg jij het er ook al héééét van? De extra kosten hiervan komen ook weer volledige ten goede aan de kroeg waar zij zullen spelen.

De rundjes zullen te innen zijn tijdens carnaval 2021 of eventuele carnavalsgerelateerde evenementen. Kijk voor de overige voorwaarden ook even op de website.

De actie loopt vooralsnog tot alle horecazaken weer open mogen. In welk kruugske ga jij een rundje geven? En met wie laote gij oe lekker gaon en deel jij je rundje?

Klik hier als jij een rundje wil geven…

Attenooije.. wa ben ik blij da gij d’r bènt…!!

rundje veur laoter van Attenooije
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.