toko naga indisch afhalen den bosch

NIEUWS: Indisch afhalen bij Toko Naga in de visstraat

Yes!! Sinds een kleine maand zit er een nieuwe toko in de visstraat in Den Bosch. Toko Naga zat al gevestigd in Rosmalen, maar heeft nu een tweede winkel geopend tegenover de Jumbo City! En het eten is super lekker! Selamat makan.

Sinds een kleine maand heeft Toko Naga, in Rosmalen gevestigd, een tweede winkel geopend in de visstraat. Aangezien ik DOL ben op Indisch eten en de winkel zo ongeveer bij mij om de hoek zit, ben ik natuurlijk al even langsgeweest. En het eten is echt ENAK ENAK (dat betekent lekker lekker voor de belanda’s onder ons).

toko naga visstraat voorgevel toko naga winkel in de visstraat

CONCEPT

Bij Toko Naga in Den Bosch kun je kiezen voor een grote of kleine Indische maaltijd. De basis is nasi goreng, nasi koening, witte rijst of bami. Vervolgens kies je een aantal bijgerechten (hoeveel, hangt af van de maat die je kiest). Dit kunnen zowel vlees- als visgerechten zijn en er is ook een hoop keuze aan groenten en vegetarische gerechten. Je krijgt er ook nog een eitje naar keuze (pedis of met kokos) en tempeh naar keuze bij. En dat allemaal voor een bedrag van tussen de 7,50 en 10 euro. Met een eventuele meerprijs van een aantal (bij)gerechten.

Naast de maaltijden kun je ook losse gerechten en snacks bestellen, zoals lemper of soto ajam. Maar ik ging natuurlijk voor de grote maaltijd. Ik ging voor nasi koening met ajam smoor, babi ketjap, tahoe, boontjes en een pittig eitje. En het was echt heel lekker.

Hier ga ik zéker nog vaker langs! Selamat makan.

toko naga indische maaltijd
Dit is een grote maaltijd. met 2 vlees- of visgerechtjes en twee vega gerechtjes.

Hier kun je Toko Naga vinden:

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.