OVER BOSSCHE BUIK

‘s-Hertogenbosch is geweldig. De Brabantse hoofdstad, die door de volksmond gewoon Den Bosch genoemd wordt, is namelijk niet alleen heel mooi, maar heeft ook een hoop geweldige hotspots, musea, sightseeing en je kunt er goed winkelen.

Blijf je langer dan een dag en wil je meer ondernemen in Den Bosch? Dan is er bijna ieder weekend wel iets leuks te doen in de stad en er zijn een hoop mooie plekken om te overnachten.

Op Kuukskes schreef ik al regelmatig blogs over de prachtige vestingstad, maar ik heb besloten om deze blogs op een nieuw platform te plaatsen, Bossche Buik genaamd.

En daarom neem ik je via Bossche Buik mee, naar mijn favoriete plekken in de stad, waar ik zo onwijs van houd. En ik hoop dat jij Den Bosch net zo mooi gaat vinden als ik.
Liefs, Kelsey van Kuukskes.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.