BFIT DEN BOSCH

WIN: 1 maand small group training bij BFIT Personal Training (afgelopen)

Wil jij 2020 ook beginnen met lekker intensief bewegen en gezonder eten? Doe dit niet alleen, maar samen en win een maand lang small group training bij BFIT

Het einde van het jaar nadert nu echt en daarom heb ik vandaag de allerlaatste win-actie van 2019 voor je. Jullie hebben BFIT al vaker voorbij zijn komen. Ik heb er met veel plezier en vooral ook resultaat Personal Training en (outdoor) Bootcamp gedaan. En om helemaal lekker fit het nieuwe jaar in te gaan, mag ik een maand lang gratis Small Group Training weggeven aan jou en je 3 vrienden.

BFIT Personal Training

Berend van BFIT creëert een gezonde lijfstijl door bij bewustzijn te starten. Met alleen sporten val je niet af en wordt je niet fit. Door een combinatie van goede voeding en vooral het knopje omzetten in je hoofd, in combinatie met training, behaal jij de beste resultaten. Daarbij werkt Berend gedifferentieerd, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen en aan zijn of haar persoonlijke doelen kan werken.

Sinds kort gaat BFIT een nieuwe richting uit. De Bootcamps zijn helaas afgelopen (dat vind ik echt heel jammer, want dat deed ik met heel veel plezier), maar hier komen weer nieuwe, mooie uitdagingen voor in de plaats. Personal Training en voedingscoaching blijven gewoon bestaan. Daarnaast kun je je nu ook opgeven voor Small Group Training. Je gaat dan met maximaal 3 anderen (dit kunnen je vrienden, familie of wie dan ook zijn), 13 weken lekker intensief aan de slag met de juiste begeleiding. Denk aan wekelijks wisselende activiteiten, voedingscoaching en eventuele persoonlijke doelen.

En stiekem hebben we allemaal wel zo’n bucketlist of goede voornemens waarbij we de kerst-kilo’s (en eigenlijk de rest van daarvoor ook) er wel graag af zouden willen. De zomer is er sneller dan je denkt en daarbij is een gezond en fit gevoel ook erg fijn.

Daarom mag ik een maand lang (4-5 lessen) gratis small group training geven, zodat jij en je 3 vrienden/ familieleden klaargestoomd worden voor het nieuwe jaar.

Wat kun je precies winnen?

  • Je wint een maand lang Small Group Training (4-5 lessen) voor jou en 3 vrienden. je krijgt een maand lang begeleiding bij de training, persoonlijke doelen en voedingsadvies. En dat gedifferentieerd, zodat je op eigen niveau kunt trainen.

Wat moet je ervoor doen?

  • LIKE de Facebook- en/of Instagrampagina van BFIT en Bossche Buik.
  • LIKE het bericht over de win-actie.
  • TAG in de reactie 3 mensen die jij mee gaat nemen naar BFIT en waarom jullie wel een Small Group Training kunnen gebruiken.
  • Je kunt meedoen t/m 30 december 2019. Op 31 december maak ik de winnaar bekend.

Wil je nou sowieso lekker trainen en kundig en prettig begeleid worden? Maak dan sowieso kennis met Berend van BFIT en maak een afspraak.

Je kunt BFIT hier vinden:

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.