toasted and roasted

Leuke hotspot voor tosti-liefhebbers: Toasted & Roasted

Tosti’s kunnen altijd. Dat kan mijn broertje wel beamen, want die kan een half brood naar binnen werken als het met een plak kaas onder de grill heeft gelegen. Nou, in dat geval kan hij zijn geluk niet op. Want in de Vughterstraat in Den Bosch is er op de plek waar ooit café Paris zat nu een nieuwe tent gevestigd: “Toasted & Roasted”.

Bijna dagelijks om 8.00 uur geopend en op zondag en maandag vanaf 10.00 uur. Ik had voor de blog een hoop te doen, dus ik ging eens kijken of deze plek ook geschikt is om te werken. Nou dat was het. En ik vond de tosti’s erg lekker. Dikke sneetjes krokant brood, rijkelijk belegd en lekkere koffie. Je bestelt je eten zelf aan de bar en door middel van nummertjes wordt je maaltijd aan de tafel gebracht. Als het lekker weer is kun je ook plaatsnemen op het terras.

Van de oude zaak is niets meer terug te herkennen. Er is flink veel verbouwd en de ruimte heeft een stoere uitstraling door de combinatie van hout met industriële accenten.  Voor de mensen die niet zo van tosti houden kun je ook andere dingen bestellen zoals croissants, yoghurt en wraps.

Omdat ik er zelf de hele dag heb gezeten, heb ik mooi de kans gepakt om twee verschillende tosti’s te proberen. In de ochtend nam ik “de teler”. Dit is een vegan tosti met onder andere spinazie, tomaat, kappertjes en tapenade. als lunch ging ik voor de “Indonesische poelier”.  Een tosti met kip, kaas, gebakken ui en saté pasta. Niet echt een Indische smaak, maar wel lekker.

Ik heb er ook wel lekker kunnen werken. het is er druk met vlagen en de meiden die er werken zijn enthousiast.

Het is zeker de moeite om hier eens langs te gaan. Ik zal er zeker nog vaker gaan zitten om er te werken en tosti te eten. Ik denk dat ik mijn broertje ook wel zo ver krijg.

Liefs,
Kuukskes

Als je nou liever zelf tosti’s maakt, heb ik hier nog een leuk recept voor je: Tosti uit de pan met boerenkoolpesto.

Openingstijden:

Ma 10:00 – 17:00
Di 08:00 – 17:00
Wo08:00 – 17:00
Do 08:00 – 19:00
Vr 08:00 – 19:00
Za 08:00 – 19:00
Zo 10:00 – 17:00
Waar vind je Toasted & Roasted:

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.