Lente in Den Bosch

Het is altijd lente in de ogen van Kel Pantervel“. Nee maar zonder dollen, ik ben gek op de lente. De dagen worden langer, het Bossche Broek zit weel vol met mooie dieren en mensen worden gewoon weer vrolijker.

In Den Bosch is er natuurlijk ook van alles te doen in het voorjaar. Diverse ondernemers bedenken leuke boxen, diners en toffe initiatieven voor Pasen, de Bossche Zomer is begonnen met de verschillende voorbereidingen en met een beetje geluk, kunnen we over een paar weken genieten van een vers getapt biertje of een glas goede wijn op je favoriete terras.

Ik zet hier alvast wat leuke dingen die je komende weken zeker moet doen op een rijtje. Ben of ken jij een ondernemer met een tof initiatief dit voorjaar? Laat het vooral weten, en misschien staat dat idee dan wel binnenkort op deze pagina!

bossche buik banner pasen

Bunny Brunch Box bij Hello My Friend

Een van mijn favoriete hotspots in Den Bosch, Hello My Friend, heeft met de Pasen een onwijs leuke en lekkere brunchbox samengesteld om jouw Pasen helemaal compleet te maken.

BUNNY BRUNCH BOX HELLO MY FRIEND
BUNNY BRUNCH BOX

Boordevol met pancakes, wentelteefjes, bacon, ei, huisgemaakte lemoncurd en jam, croissantjes, mimosa en nog veel meer. En dat voor maar 17,50 p.p. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Klik dan snel op de knop hieronder voor meer info over de Bunny Brunch Box

So Yummy Pas Brunch Box

Hmm, deze feestelijke en lekkere Paas Brunch Box van So Yummy is toch helemaal leuk voor Pasen? Alleen voor de witte chocolade met aardbeien, het meringue citroentaartje en de Caesar salade wrap, kun je mij al wakker maken.

De Paas Brunch box kun je in 2 verschillende maten krijgen (de gewone box en een kidsbox). Leuk en lekker dus voor jong en oud.

Paasdiner bij Brasserie Het Warenhuis

Liggen de kinderen in bed na de leuke wandeling en is het tijd om in de avond lekker lang te tafelen? Dat is het Paasmenu van stadsbrasserie het warenhuis echt een aanrader. 5 gangen met verschillende gerechtjes die je zelf nog wel even af moet maken.

PAAS DINERBOX STADSBRASSERIE HET WARENHUIS
5 GANGEN PAAS DINERBOX

De Paas diner box is vanaf 2 personen te bestellen en kost 37,50 p.p. De fles wijn krijg je er van het huis bij. Klik op de knop hieronder voor meer info.

De route van de Paashaas

De paashaas verstopt deze Pasen ook zijn eitjes in de binnenstad. Ga jij ze zoeken? Een leuke activiteit voor het hele gezin, waarbij je foto’s moet maken van de paaseieren die je in de binnenstad kunt vinden!

Heb je alle eieren gevonden? Dan ligt er bij de Graven van Leuven een lekker broodje (vega) knakworst voor je klaar!

De kosten? 5 euro per kind (inclusief paaseitjes en broodje (vega) knakworst). Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Klik op de volgende pagina voor meer LENTE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.