bij boergondisch den bosch

BOERGONDISCH: Smaakvolle producten van het (Brabantse) land

Bij BOERGONDISCH kun je terecht voor de lekkerste kaasjes, maaltijden, broden en culinaire cadeaus. En allemaal van het (Brabantse) land.

Als ik geen zin heb om te koken, of zin heb in iets lekkers dat ik zelf niet zo snel zou maken, dan ga ik wel eens iets afhalen bij BOERGONDISCH in de Vughterstraat. Een super leuke en robuuste speciaalzaak met allerlei heerlijke delicatessen en producten van het (Brabantse) land. Je kunt er terecht voor maaltijden, vers brood, kaasjes, belegde broodjes en leuke (culinaire) cadeautjes.

Ook kun je in de zaak zelf genieten van een kopje koffie of een lekkere, gezonde lunch. Alle broodjes zijn heerlijk en rijkelijk belegd met de lekkerste producten.

Warme maaltijden

De warme maaltijden zijn bij BOERGONDISCH erg verrassend en super lekker. Je krijgt bij de maaltijd ook altijd een klein bakje met frisse salade. Alle maaltijden kosten 7,95 euro. Ik ben zelf gek op het stamppotje en de parelcouscous. Maar ga gerust zelf eens kijken, want de maaltijden wisselen heel regelmatig ook af.

Belegde broodjes

broodje nagelhout carpaccio
broodje nagelhout carpaccio

Bij BOERGONDISCH verkopen ze ook heerlijke, rijkelijk belegde broodjes. Deze broodjes kun je in de zaak eten, of meenemen. Ook is het mogelijk om een catering op maat aan te vragen. Op de foto hierboven zie je een broodje met carpaccio van nagelhout, met truffelmayonaise, pijnboompitten en kaas. Echt onwijs lekker. Alle belegde broodjes to go kosten tussen de 4,50-5,50 euro.

Ben je nou heel nieuwsgierig geworden naar de winkel, krijg je trek in zo’n lekker broodje, of heb je zin om je eigen kaasplankje samen te stellen? Klik dan hier voor meer info over BOERGONDISCH.

BOERGONDISCH kun je hier vinden:

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.